شرایط پذیرش مقالات

الف- ضوابط کلی:

1- مقاله یا بخشی از آن نباید در هیچ فصلنامه‌ای در داخل یا خارج از کشور در حال بررسی بوده یا منتشر شده باشد. هم­چنین مقاله نباید هم‌زمان برای سایر نشریه ها ارسال شده باشد. مقالات ارائه شده به صورت خلاصه مقاله در کنگره‌ها، سمپوزیوم‌ها، سمینارهای داخلی و خارجی که چاپ و منتشر شده باشد، می‌تواند در قالب مقاله­ ی کامل ارائه شوند.

2- مقاله‌های برگرفته از پایان­ نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان با نام استاد راهنما، مشاوران و دانشجو و با تأییدیه استاد راهنما و مسئولیت وی منتشر می‌شود.

3- حداکثر حجم مقاله‌ها همراه با جدول‌ها و نمودارها نباید از 20 صفحه بیشتر باشد.

ب- از لحاظ محتوا:

1- موضوع مقاله باید مجموعه مطالعات پژوهشی که به کاربرد نظریه­ های نوین کاربردی در عرصه­ ی دانش حسابداری می‌پردازد بوده و شامل معرفی و کاربرد نظریه ­های نوین دانش حسابداری در محورهای زیر باشد:

·         حسابداری مالی؛

·         حسابداری رفتاری؛

·         حسابداری مدیریت؛

·         حسابداری مالیاتی؛

·         حسابداری بین الملل؛

·         سیستم های اطلاعاتی حسابداری؛

·         و سایر موضوعات مرتبط با نظریه ­های نوین در عرصه دانش حسابداری.

2- مقاله باید حاصل کار پژوهشی نویسنده یا نویسندگان باشد. لذا مقاله‌های ترجمه شده از زبان­های دیگر قابل پذیرش نخواهد بود.

3- در مقاله از آخرین آمارها و اطلاعات که متناسب با عنوان مقاله باشد، استفاده شود.

ج- مقاله ارسال شده به نشریه از زمان دریافت تا ارائه تأییدیه پذیرش برای چاپ، شامل مراحل زیر خواهد بود:

1.     اگر مقاله دریافت شده مبتنی بر «شیوه نامه راهنمای نویسندگان» نشریه تنظیم شده  باشد، در دستور کار قرار می­ گیرد.

2.     در این مرحله مقالات دریافت شده توسط هیأت تحریریه مورد بررسی قرار گرفته و در صورتی که در قالب اهداف فصلنامه بوده و دارای ماهیت علمی ـ پژوهشی باشد مورد پذیرش اولیه قرار گرفته و جهت داوری حداقل به سه نفر از استادان صاحب نظر و متخصص در موضوع مقاله ارسال خواهد گردید. انتخاب داوران بر عهده هیأت تحریریه نشریه خواهد بود.

3.  پس از ارسال مقالات جهت داوری، نامه وصول مقاله برای نویسنده/نویسندگان ارسال می ­گردد. شایان ذکر است تا قبل از مشخص شدن نتیجه از طرف نشریه،  از ارسال مقاله به سایر نشریات خودداری فرمایید.

4.     پس از دریافت نظر داوران در مورد مقالاتی که از سوی داوران مناسب تشخیص داده نشده است، مقالات مذکور بایگانی گردیده و پس از اطلاع کتبی به نویسنده/نویسندگان از روند جاری نشریه کنار گذاشته می­ شوند. اما اگر مقالاتِ داوری شده با توجه به نظر داوران با اعمال اصلاحات مورد تأیید قرار گیرد لذا موضوعات مورد نیاز برای اصلاح، طی نامه­ای از طریق پست الکترونیک به نویسنده/نویسندگان اعلام خواهد شد. تا در مدت زمان مشخصی (حداکثر 10 روز) اصلاحات انجام گردیده و مقاله اصلاح شده همراه با نامه ای که پاسخ و یا اصلاح مورد نیاز داوران در آن تشریح شده باشد، به دفتر نشریه ارسال گردد.

5.     در این مرحله پس از دریافت مقاله اصلاح شده مراتب جهت بررسی اعمال اصلاحات نظرات داوران در مقاله، به یکی از داورانی که بیشترین نظرات اصلاحی را اشاره نموده، ارجاع داده می­ شود و در صورت تأیید، مراتب در دستورکار هیأت تحریریه قرار می گیرد. لازم به ذکر است پذیرش نهایی منوط به موافقت قطعی هیأت تحریریه است.

6.     در صورت پذیرش نهایی، با صدور گواهی تأیید مقاله به نویسنده/نویسندگان آن، مقاله جهت چاپ در نشریه در نوبت قرار خواهد گرفت.