اعطای جایزه تحصیلی بنیاد نخبگان به دانشجویان برتر

دانشجویان گرامی که واجد شرایط مذکور در "شیوه نامه اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر در سال تحصیلی 98 –  97 " هستند، می توانند در این رقابت شرکت نمایند.

فرصت نهایی برای تکمیل پرونده و ارائه درخواست حداکثر تا تاریخ 15 / 5 / 1397( پانزدهم مرداد ماه سال جاری) است.

دانشجویان متقاضی، اطلاعات خود را به همراه تصاویر مدارک مثبته، در سامانه اطلاعاتی بنیاد به نشانی sina.bmn.ir    بارگذاری یا به‌روزرسانی کنند و پس از آن، حداکثر تا تاریخپانزدهم مرداد گزینه"درخواست بررسی پرونده برای جایزه‌های تحصیلی"  را در بخش"ثبت درخواست‌ها" ی سامانه انتخاب کنند. شایان ذکر است این مهلت به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.
تذکر1. آخرین معدل تحصیلی متقاضیان، از دانشگاه محل تحصیل استعلام خواهد شد و در این خصوص نیازی به درج مدرک در سامانه نیست؛ اما برای معدل‌های مقاطع قبلی، لازم است مستندات در سامانه ثبت شود.
تذکر2.زمان ثبت نام دانشجویان نوورود در هر یک از مقاطع تحصیلی، مهر ماه سال جاری خواهد بود که اطلاعیه آن متعاقباً در وب‌گاه بنیاد درج خواهد شد.
پس از بررسی پرونده‌ها و انتخاب برگزیدگان، نتایج از طریق سامانه سینا به اطلاع متقاضیان خواهد رسید. ثبت اطلاعات ،‌ بررسی پرونده و اعلام نتایج، صرفاً از طریق سامانه مذکور و به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.
تذکر 3. با توجه به این که سامانه سینا به تازگی راه‌اندازی شده است، بدیهی است مانند هر سامانه دیگری، در ابتدای کار با مشکلاتی مواجه خواهد شد که با صبوری و همراهی مخاطبان و نیز دریافت بازخوردهای آنان، به تدریج مرتفع خواهند شد. از این رو خواهشمند است مشکلات، نظرات و پیشنهادهای خود را در خصوص سامانه سینا، به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال فرمایید

دریافت فایل آیین نامه دانشجویان

دریافت فایل شیوه نامه جوایز تحصیلی 97