به نام خدا

به استحضار می رساند، دانشگاه رجاء با بیش از دو دهه تجربه در برگزاری دوره های آموزش عالی در رشته اقتصاد با گرایش های پولی، مالی، صنعتی و اسلامی در شهر قزوین، در سطوح کارشناسی و کارشناسی ارشد و در آینده نزدیک نیز در دوره دکتری  با هدف تربیت نیروی کارآمد، کوشا و متخصص اقدام به اخذ مجوز جهت انتشار فصلنامه ای با عنوان «نظریه های اقتصاد مالی» نموده است که در شرف انتشار است.

این فصلنامه با هدف کمک به ایجاد ارتباط میان دانشگاه­های اقتصادی کشور و
سیاست­گذاران اقتصادی و کمک به مسأله­یابی علمی کاربردی در ارتباط با تنگناهای اقتصادی کشور به انتشار  می­رسد.

با عنایت به تخصص و تجربه آن استاد ارجمند، تقاضا دارد با ارسال مقالات خود به دفتر فصلنامه، مارا در بهبود کیفیت علمی آن یاری و همراهی فرمایید.

با تقدیم مراتب تشکر از تقبل این زحمت، بدینوسیله خواهشمند است برای اطلاع از راهنمای تدوین مقالات به آدرس اینترنتی دانشگاه رجاء http://raja.ac.ir از قسمت منوی پژوهشی فصلنامه اقتصاد مراجعه فرمائید و مقاله خود را به آدرس الکترونیکی: mthec.raja@gmail.comیا به دفتر فصلنامه به نشانی: تهران ـ خیابان حافظ ـ خیابان رشت ـ بن بست اول ـ پلاک1 ـ طبقه سوم ـ زنگ18، کد پستی 1591719438 ارسال فرمایید.

شورای تحریریه در انتظار پاسخ حضرت­عالی تقاضا دارد در صورت هرگونه سؤال مراتب را از طریق آدرس پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید یا تلفن 66407514-021 به آقای مصطفایی اعلام فرمایید.

با امید به توفیقات الهی

مدیر مسئول فصلنامه