اطلاعیه مهلت ارائه پروپوزال برای دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد ورودي های ٩٥ و ماقبل آن در تابستان 97:

دانشجويان مربوطه مي بايست ابتدا با مراجعه به کارشناس تحصیلات تکمیلی  و استعلام وضعیت آموزشی خود، در صورت عدم وجود منع آموزشی در ارائه پروپوزال،  نهايتا تا تاريخ ٩٧/٥/٣٠  پروپوزال تكميل شده خود را به همراه استعلام پيشينه پژوهش ايرانداك (جهت عدم تكراري بودن موضوع پايان نامه) به مديران گروه خود تحويل دهند تا در موعد مقرر جهت برگزاری جلسات تصویب پروپوزال در شهریور ماه مورد بررسی قرار گیرند .

❌ضمنا فرم پروپوزال در سايت دانشگاه " منو آموزشی - تحصیلات تکمیلی- نحوه نگارش پایان نامه " موجود می باشد.

❌ بدیهی است عواقب آموزشی و مالی عدم ارائه پروپوزال در بازه زمانی مذکور بعهده شخص دانشجو خواهد بود.