اطلاعیه مهلت برگزاری دفاعیه های دانشجویان کارشناسی ارشد در تابستان 97 :

پیرو اطلاع رسانی های مکرر قبلی مبنی بر رعایت تقویم زمانی فرآیند تصویب پروپوزال تا دفاع از پایان نامه باطلاع می رساند، دانشجویانی که با گذشت 6 ماه از تاریخ تصویب پروپوزال آنها قصد دفاع از پایان نامه خود در تابستان 97 را دارند می بایست مراحل زیر را به ترتیب انجام و رعایت نمایند:

1. در اسرع وقت با مراجعه به کارشناس تحصیلات تکمیلی خود و استعلام نواقصی پرونده آموزشی خود اقدام به رفع نواقص پرونده نماید تا امکان صدور فرم کفایت دفاع برای وی مهیا گردد.

2. دانشجو می بایست با مراجعه به واحد مالی اقدام به تسویه حساب نماید.

3. دانشجو می بایست طبق تقویم مذکور، نهایتا تا 20 مرداد ماه پایان نامه تایید شده از سوی اساتید راهنما، مشاور و مدیر گروه خود را جهت صدور فرم کفایت و تعیین تاریخ دفاع به دفتر تحصیلات تکمیلی تحویل نماید.

4. حداکثر تاریخ دفاع در تابستان براساس تقویم، 15 شهریور ماه خواهد بود و در غیراینصورت دانشجو در صورت داشتن سنوات می بایست اقدام به تمدید پایان نامه و پرداخت شهریه نماید.

..