اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته در دانشگاه رجاء:

با حمد و سپاس‌ به‌ درگاه‌ خداوند متعال‌ و با عرض تبریک به کلیه پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته، عزیزان می توانند روزهای سه شنبه (97/6/20) و چهارشنبه (97/6/21) با در دست داشتن مدارک زیر به دانشگاه رجاء جهت ثبت نام مراجعه نمایند:

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شدگان:

1- اصل‌‌ مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌جديد در يكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي ‌صادره‌ از محل‌ تحصيل‌ مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزي و كارآموزي حداكثر تا پايان‌ شهريورماه‌ 1397 براي پذيرفته‌شدگان رشته‌هاي تحصيلي پذيرش مهرماه و گواهي مدرك تحصيلي تا تاريخ 97/11/30 براي پذيرفته‌شدگان كد رشته محلهاي پذيرش بهمن‌ماه سال 1397.

2- اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌قديم ‌(هنرستان) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله نظام قديم آموزش متوسطه.

3- اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌

4- شش قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ در سال ‌جاري‌.

5- ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي مي‌بايست از دفاتر پيشخوان دولت پيگيري و اقدام شود).

6. ریز نمرات دوره متوسطه

7- داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ را كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( 3-3) مندرج‌ در صفحات (2و3) دفترچه‌ راهنماي‌ پذيرش دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ 1397 مشخص‌ كند، ارائه‌ نمايند.