❌ با توجه به نزدیک شدن به زمان امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی 97-98، لطفا کلیه دانشجویان محترم موارد ذیل را با دقت مطالعه و نسبت به رعایت آنها توجه لازم نمایند و در اسرع وقت اقدام به پرینت کارت امتحان خود نمایند:

✅  با توجه به آغاز صدور کارت امتحانات از تاریخ 97/9/25 لغایت 97/10/3 ، دانشجویان محترم لازمست با مراجعه به واحد مالی و آموزش پس از رفع مشکلات و موانع احتمالی ،نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه امتحان خود اقدام نمایند.

✅  پس ازتاریخ فوق امکان اخذ کارت ورود به جلسه وجود نداشته ومسئولیت هرگونه مشکل احتمالی وعدم حضور درجلسه امتحان برعهده خود دانشجو خواهد بود.

✅داشتن کارت ورود به جلسه امتحان و کارت دانشجویی برای ورود به جلسه امتحان الزامی است.

✅ پیرو اطلاع رسانی های قبلی،  دانشجویانی که دارای نواقص پرونده باشند بمنظور تهیه کارت امتحان خود می بایست هرچه سریعتر  به کارشناس رشته خود در واحد آموزش مراجعه و سریعا نواقص پرونده خود را رفع نمایند. در غیراینصورت عواقب عدم صدور کارت امتحان برعهده شخص دانشجو خواهد بود.

❌ راهنمای طریقه دریافت کارت امتحانات پایان ترم از سامانه گلستان :