بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شركت در پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي ترم مهر ماه سال 1398 مي‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته براي گزينش در رشته‌هاي تحصيلي که پذيرش در آنها بصورت بدون آزمون و صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) صورت می‌پذیرد منحصراً به صورت اينترنتي از روز دوشنبه مورخ 97/12/20 آغاز و در روز چهارشنبه مورخ 98/06/06 پايان مي‌پذيرد.

✅ دفترچه راهنماي ثبت‌نام و جدول كدرشته محل هاي مربوط به پذيرش فوق از تاريخ 97/11/17 بر روي پايگاه اطلاع‌رساني سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرار گرفته است.

✅ لذا کلیه داوطلبان و متقاضيان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرايط مندرج دفترچه راهنماي مربوط براي پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي ديپلم) در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در روزهاي فوق به پايگاه اطلاع‌رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تكميل فرم انتخاب رشته (حداكثر 100 كدرشته) به روش اينترنتي، اقدام نمايند.

✅ تكاليف‌، مدارک لازم و مراحل ثبت‌نام اینترنتی:

داوطلب‌ متقاضي‌ شركت‌ در پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل کتبی ديپلم) بايد يكايك‌ اقدامات‌ زير را به‌ موقع‌ و در مهلت‌ مقرر انجام‌ دهد:

1- مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور.

2- دريافت دفترچه راهنماي ثبت‌نام از طريق پايگاه اطلاع رساني سازمان و مطالعه آن.

3- تهيه فايل عكس اسكن شده داوطلب بر اساس توضيحات مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام.

4- ثبت‌نام وانتخاب رشته از طریق سایت اینترنتی سازمان در زمان مقرر (97/12/20 لغايت 98/06/06).

❇❇❇ دانشگاه رجاء برای ترم تحصیلی مهرماه 98 در رشته های زیر براساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) دانشجو می پذیرد:

کارشناسی پیوسته مهندسی پزشکی
 کارشناسی پیوسته مهندسی کامپیوتر