اطلاعیه مهلت تحویل کارآموزی و پروژه در ترم تابستان:

باطلاع کلیه دانشجویان کاردانی و کارشناسی که در ترم تابستان اقدام به اخذ واحد کاراموزی و پروژه کرده اند می رساند می بایست پس از انجام هماهنگی با استاد راهنما و مدیرگروه خود نهایتا تا 31 شهریور ماه اقدام به تحویل مستندات و دریافت نمره خود نمایند.

لازم به ذکر است مهلت مذکور به دلیل محدودیت زمانی در ترم تابستان قابل تمدید نخواهد بود، لذا دانشجوبان مربوطه اقدامات لازم را جهت تحویل کاراموزی و پروژه خود انجام نمایند در غیراینصورت دانشجو می بایست مجددا اقدام به اخذ واحد کاراموزی و پروژه نموده و عواقب آن بعهده شخص دانشجو خواهد بود.

یاداوری می شود دانشجویانی که تا کنون به دریافت معرفی نامه کاراموزی خود اقدام نکرده اند نهایتا تا 15 مرداد ماه می بایست به آموزش مراجعه نمایند.