اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1401 در دانشگاه رجاء

با حمد و سپاس‌ به‌ درگاه‌ خداوند متعال‌ و با عرض تبریک به کلیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته، عزیزان می توانند با در دست داشتن مدارک زیر از چهارشنبه 6 مهرماه با مراجعه به واحد آموزش دانشگاه رجاء جهت ثبت نام اقدام نمایند:
🔴 مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شدگان:
1. اصل دیپلم نظام جدید 3-3-6 و 2سری کپی از آن (طبق ضوابط تا تاریخ مقرر اخذ شده باشد)
۲. اصل پیش دانشگاهی و گواهینامه موقت دوره پیش دانشگاهی و 2سری کپی از آن (طبق ضوابط تا تاریخ مقرر اخذ شده باشد)(مخصوص داوطلبان سالی واحدی یا ترمی واحدی)
۳. اصل دیپلم و گواهینامه موقت دوره متوسطه(سه سال دبيرستان) (مخصوص داوطلبان سالی واحدی یا ترمی واحدی)
۴. اصل ريز نمرات سه سال دبيرستان
۵. اصل ریزنمرات پیش دانشگاهی
۶. تاييديه تحصیلی (مراجعه به سایت emt.medu.ir و دریافت کد پیگیری و ارائه آن به دانشگاه)
۷. دو سری کپی شناسنامه ازصفحه اول ودرصورت داشتن توضیحات،صفحه توضیحات ،کارت ملی وکارت پایان خدمت(حتما بایدهوشمند باشد،کارت های قدیمی فاقد اعتبار می­باشند)
۸.  شش قطعه عکس 4*3  زمینه سفید (پشت نويسي شده) با رعایت شئونات اسلامی
***
⛔️ یاداور میگردد همراه داشتن ماسک الزامی میباشد و حتما وسایل ضد عفونی کننده شخصی همراه خود داشته و جهت جلوگیری از تجمع حتی الامکان از آوردن همراه پرهیز فرمایید.
🔵 متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد روابط عمومی دانشگاه تماس حاصل نمایند:
09198466454
شماره واتساپ مدیر محترم آموزش دانشگاه: