اطلاعیه مهم زمان حذف و اضافه نیمسال اول سال تحصیلی۱۴۰۲-۱۴۰۱

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند زمان حذف و اضافه برای کلیه مقاطع تحصیلی از روز شنبه ۱۴۰۱/۷/۲لغایت پنج شنبه ۱۴۰۱/۷/۷خواهد بود و دانشجویان می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه بصورت اینترنتی اقدام به حذف و اضافه نمایند.
حذف و اضافه در تاریخهای اعلام شده از ساعت ۸ صبح و صرفا به صورت اینترنتی می باشد .

✅✅قابل ذکر است دانشجویان تنها مجاز به حذف 2 درس از بین دروس انتخابی خود هستند و اخذ دروس محدودیتی ندارد.

❌ تاکید می گردد زمان حذف و اضافه فوق به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد و بعد از این تاریخ سامانه انتخاب واحد بطور کامل بسته خواهد شد و عواقب عدم رعایت آن بعهده شخص دانشجو خواهد بود.

❌ دانشجویانی که حداقل واحد را اخذ نکرده اند (حداقل 12 واحد برای مقاطع کاردانی و کارشناسی و حداقل 8 واحد برای دانشجویان کارشناسی ارشد) به استثنای دانشجویان ترم آخر، در صورت عدم انتخاب حداقل واحد در تاریخ های مذکور، حذف ترم خواهند شد.

❌ دانشجویانی که اقدام به انتخاب واحد نکنند، در صورت داشتن سنوات تحصیلی و درخواست کتبی دانشجو، برای آنها مرخصی تحصیلی لحاظ خواهد شد در غیراینصورت مطابق با آیین نامه و مقررات برای آنها اقدام خواهد شد.

❌ دانشجویان کارشناسی ارشد که نیازمند اخذ یا تمدید پایان نامه هستند می بایست به عنوان آخرین فرصت در بازه زمانی حذف و اضافه اقدام نمایند.