1-پرداخت شهریه ثابت  به صورت الکترونیکی  و تسویه کامل مانده حساب ترم گذشته برای انجام  انتخاب واحد الزامی می باشد.

برای سهولت در انتخاب واحد و جلوگیری از بروز مشکلاتی از قبیل قطعی پرداخت الکترونیکی،ترافیک سنگین در سایت و . . . پیشنهاد می گردد کلیه دانشجویان  حداکثر تا تاریخ 13/11/97 شهریه خود را به صورت الکترونیکی  پرداخت  نمایند.

2- کلیه دانشجویان موظف هستند حداکثر تا تاریخ 30/11/98  برای تعیین تکلیف مانده حساب شهریه و اعلام نحوه ی پرداخت  شهریه خود اقدام نمایند.1-پرداخت الکترونیکی 2-تقسیط

3-دانشجویان متقاضی  تقسیط شهریه متغیر  موظف هستند حداکثر تا تاریخ30/11/98  چکهای خود را به واحد مالی دانشجویان ارائه نمایند.

****دانشجویانی که چکهای خود را در تاریخ مقرر ارائه نکرده اند و یا برای تعیین تکلیف مالی مراجعه نکرده باشند  موظف به  تسویه کامل مانده بدهی تا تاریخ 05/12/98 می باشند.

**** برای تایید قطعی  انتخاب واحد ها ،دریافت تاییدیه مالی از طریق سایت الزامی می باشد.

به دلیل زمان بر بودن مراحل ثبت چک ،امکان تقسیط شهریه و دریافت چک در روز انتخاب واحد و یا حذف و اضافه  وجود ندارد.