با حمد و سپاس‌ به‌ درگاه‌ خداوند متعال‌ و با عرض تبریک به کلیه پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته، عزیزان می توانند با در دست داشتن مدارک زیر طبق تقویم زمانی اعلام شده در سایت سازمان سنجش به دانشگاه رجاء جهت ثبت نام مراجعه نمایند:

???? مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شدگان:

1- اصل‌‌ مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌جديد در يكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي ‌صادره‌ از محل‌ تحصيل‌ مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزي و كارآموزي حداكثر تا پايان‌ شهريورماه‌ 1398

2- اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌قديم ‌(هنرستان) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله نظام قديم آموزش متوسطه.

3- اصل‌ شناسنامه و کارت ملی بهمراه 2 سری‌ ‌فتوكپي کامل‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌

4- شش قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ در سال ‌جاري‌.

5- ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي مي‌بايست از دفاتر پيشخوان دولت پيگيري و اقدام شود).

6. ریز نمرات دوره متوسطه

7- داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ را كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( 3-3) مندرج‌ در صفحات (2و3) دفترچه‌ راهنماي‌ پذيرش دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ 1398 مشخص‌ كند، ارائه‌ نمايند.