با حمد و سپاس‌ به‌ درگاه‌ خداوند متعال‌ و با عرض تبریک به کلیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته، عزیزان می توانند از روز شنبه (99/8/10) لغایت دوشنبه (99/8/12) با در دست داشتن مدارک زیر به دانشگاه رجاء جهت ثبت نام مراجعه نمایند:

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شدگان:

1. اصل مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

1-1- پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) را ارائه‌ نمايند.

2-1- آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته (مورخ 99/06/15 لغايت 99/06/18) دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 99/07/30 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه 44 دفترچه راهنماي (شماره 1) يا صفحه 423دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره ‌2) را از موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي دريافت و آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه محل قبولي ارائه نمايند.

2 - اصل شناسنامه‌ و كارت ملي و 2 سری کپی از تمامی صفحات آن

3 -  شش قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌

4 - مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظيفه‌ عمومي»‌ مندرج‌ در صفحه 3 دفترچه‌ راهنماي‌ شماره‌ يك‌ آزمون‌ ورودي‌ دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ سال 1399 كند (براي‌ برادران‌).

لطفا جهت اطلاع از وضعیت کلاسها و سولات آموزشی خود در خصوص ثبت نام با شماره های ۳۳۶۸۵۴۰۶ -۳۳۶۷۷۱۰۵ و یا شماره همراه ۰۹۳۸۹۶۷۵۲۴۲ تماس حاصل فرمایید.

با ارزوی موفقیت برای تمامی دانشجویان
روابط عمومی دانشگاه رجاء