دانشگاه رجاء در ترم بهمن 99 در مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی بصورت بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) دانشجو می پذیرد.

به اطلاع کلیه متقاضیان محترم می رساند دانشگاه رجاء بر اساس بخشنامه سازمان سنجش و آموزش کشور، برای ترم بهمن ماه 99 در مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی بصورت بدون آزمون و بر اساس سوابق تحصیلی و با ظرفيت محدود در رشته های زیر دانشجو مي پذيرد و از تاریخ 99/9/30  دفترچه راهنما در سایت سنجش قرار خواهد گرفت و متقاضیان می توانند از 99/9/30  لغایت  99/10/3 اقدام به ثبت نام نمایند:

- مهندسی پزشکی
- مهندسی عمران
مهندسی کامپیوتر
علوم ورزشی
 حسابداری
 مدیریت امور بانکی
 مدیریت مالی
مدیریت دولتی
 مدیریت امور گردشگری
 اقتصاد
کاردانی امور مالی -مالیاتی
کاردانی حسابداری

متقاضیان می توانند با در دست داشتن مدارک زیر جهت ثبت نام به واحد آموزش دانشگاه رجاء مراجعه و یا از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org اقدام به ثبت نام نمایند:

1. اصل‌‌ مدرك ‌‌ديپلم يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌.

2. اصل‌ مدرك‌ پیش دانشگاهی‌ يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ دوره پیش دانشگاهی.

3. اصل ریز نمرات دوره سه ساله متوسطه و دوره پیش دانشگاهی.

4. اصل‌ شناسنامه‌ وکارت ملی به همراه  دو سری فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌

5. شش قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ در سال ‌جاري‌.

6. ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم  و پیش دانشگاهی (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌بايست اقدام شود و یا به سامانه  http://emt.medu.ir   مراجعه گردد).

7. داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ را كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را  مشخص می کند ارائه نماید.

⛔️ یاداور میگردد همراه داشتن ماسک الزامی میباشد و حتما وسایل ضد عفونی کننده شخصی همراه خود داشته و جهت جلوگیری از تجمع حتی الامکان از آوردن همراه پرهیز فرمایید.

???? متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد روابط عمومی دانشگاه تماس حاصل نمایند:

o9198466454
02833677105

شماره واتساپ کارشناسان محترم آموزش دانشگاه:
09389675242

شایان ذکر است متقاضیان در صورت انتخاب و پذیرش در دانشگاه رجاء از تسهیلات ویژه این دانشگاه برخوردار خواهند  شد.