معرفی دانشکده فنی و مهندسی

دانشگاه رجاء در سال 1384 با اخذ مجوز رشته نرم افزار کامپيوتر موفق به پذيرش دانشجو در رشته هاي فني و مهندسي گرديد. به منظور افزایش کیفیت آموزشی، دانشگاه اقدام به ایجاد و تجهیز 6 آزمايشگاه تخصصي گروه برق و کامپیوتر با عناوین آزمایشگاه: شبکه – مدارمنطقی- ریزپردازنده- مخابرات و روباتیک- ماشین و مکانیک و همچنين 6 سايت کامپيوتري با نرم افزارهاي روز و اينترنت پرسرعت نموده است.  در سال 1384 اين دانشگاه همزمان با رشته کامپيوتر، موفق به پذيرش دانشجو کارشناسي ارشد رشته مهندسي مالي در شاخه مهندسي صنايع گرديد که در حال حاضر تنوع رشته های این گروه در مقاطع کارشناسي و کارشناسي ارشد در دانشگاه موجود مي باشد. در این دانشکده همچنین رشته های عمران و معماری در حال فعالیت می باشد که جزء رشته های جذاب این دانشکده به شمار می آیند و در آن آتليه هاي معماري و کارگاه هاي عمران شامل کارگاه بتن و کارگاه جوشکاری در حال بهره برداری می باشند. هم اکنون دانشکده فنی و مهندسی با 21 رشته-مقطع تحصيلي و امکانات مناسب آموزشی در دانشگاه فعالیت می نماید.

مهندسی کامپیوتر

مهندسی برق و مخابرات