اطلاعیه مهم امتحانات پایان ترم

باطلاع کلیه دانشجویان عزیز می رساند با توجه به آغاز امتحانات پایان ترم  از  یکشنبه ۱۰ دی ماه :

1. امتحانات دانشجویان گرامی در ساختمان های شماره 1 و ۲ برگزار می گردد (مطابق با کروکی امتحانات).

2. اکیدا توصیه می شود دانشجویان 45 دقیقه قبل از شروع امتحان خود در محل حاضر باشند.

3. همراه داشتن ❌کارت امتحان❌ جهت حضور در جلسه امتحان الزامی بوده و دانشجویانی که فاقد کارت امتحان باشند اجازه حضور در جلسه امتحان را نخواهند داشت.

4. همراه داشتن ❌گوشی موبایل (حتی بصورت خاموش)❌ در جلسه امتحان تخلف محسوب شده و مطابق با آیین نامه انضباطی با وی برخورد خواهد شد.

5. همراه داشتن هر گونه❌ برگه، جزوه ، کتاب ، کیف،  ساعت هوشمند، هندزفری و یا هرگونه مستندات❌ در جلسه امتحان تخلف محسوب شده و مطابق با آیین نامه برخورد خواهد شد.

6. هرگونه ❌”کف نویسی”❌ تخلف محسوب شده و مطابق با آیین نامه برخورد خواهد شد.

7. دانشجویان می توانند قبل از شروع امتحان گوشی موبایل و لوازم همراه را  به (واحد امانات ) تحویل و در پایان امتحان دریافت نمایند.

8. رد و بدل کردن ماشین حساب ، خودکار ،خط کش و غیره بدون هماهنگی با مراقبین تخلف محسوب می شود.

9. نگاه کردن از روی برگه امتحانی سایر دانشجویان و یا نشان دادن برگه به آنها تخلف محسوب می شود.

10. بر هم زدن نظم جلسه امتحان ، عدم نشستن در محل تعیین شده تخلف محسوب شده و مطابق با آیین نامه انضباطی برخورد می شود.

11. خروج و بازگشت به جلسه امتحان بدون هماهنگی با مراقبان تخلف محسوب و برخورد خواهد شد.

با آرزوی موفقیت برای کلیه عزیزان..

اداره آموزش دانشگاه