اطلاعیه مهم زمان دریافت کارت امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲

با توجه به آغاز امتحانات پایان ترم نیمسال اول سال تحصیلی۱۴۰۳-۱۴۰۲ از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۰، لطفا کلیه دانشجویان محترم موارد ذیل را با دقت مطالعه و نسبت به رعایت آنها توجه لازم نمایند و در اسرع وقت اقدام به پرینت کارت امتحان خود نمایند:

✅ با توجه به آغاز صدور کارت امتحانات از روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۹/۲۳لغایت پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۳۰دانشجویان محترم لازم است با مراجعه به سامانه گلستان چنانچه دارای نواقص پرونده می باشند به منظور تهیه کارت امتحان خود می بایست هرچه سریعتر به کارشناس رشته خود در واحد آموزش مراجعه و سریعا نواقص پرونده خود را رفع نمایند. در غیراینصورت عواقب عدم صدور کارت امتحان برعهده شخص دانشجو خواهد بود.

❌ بازه زمانی دریافت کارت امتحانات پایان ترم تمدید نخواهد شد‌.

✅ هماهنگی لازم با واحد مالی دانشگاه و اقدام به تعیین تکلیف بدهی مالی خود.

✅ انجام ارزشیابی اساتید و کارمندان در سامانه قبل از پرینت و تهیه کارت امتحان الزامی می باشد.

✅داشتن کارت ورود به جلسه امتحان و کارت دانشجویی برای ورود به جلسه امتحان الزامی است.